door Frans van Rooij
Na twee lastige coronajaren, zijn we dit jaar in een energiecrisis belandt. Iedereen werd ook geconfronteerd met absurde prijsverhogingen en kwam menig ondernemer voor personeelsuitdagingen te staan. We weten ook dat het allemaal nog niet voorbij is. Een fors deel van de horecaondernemers verwacht het in 2023 moeilijk te krijgen. Hoewel je natuurlijk de realiteit altijd onder ogen moet blijven zien, willen we graag 2022 positief afsluiten en met elkaar goedgemutst aan 2023 beginnen.
ProFri blijft ook in het nieuwe jaar, samen met het Nederlands Frituurcentrum, de handen uit de mouwen steken om deze én nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden. Samenwerking maakt ons beter, sterker en succesvoller!
Doe ook mee! En sluit je aan.
Partners en adverteerders bedankt!
Langs deze weg bedanken we de partners van ProFri voor hun support. Mede dankzij hun jaarlijkse financiële bijdragen kan de vereniging blijven opkomen voor de collectieve belangen van professioneel friturend Nederland. Ook de adverteerders hier op Frituurwereld zijn we dank verschuldigd. Dankzij hen is alle content voor iedereen vrij toegankelijk en investeren ze niet alleen in hun eigen afzetmarkt, maar ook in de toekomst van onze prachtige sector.
Namens het bestuur en medewerkers van ProFri en het Nederlands Frituurcentrum, wens ik jullie allemaal mooie kerstdagen toe en alvast een geweldig begin van 2023! We zien je graag terug in het nieuwe jaar met ongetwijfeld weer volop nieuws en mooie verhalen uit onze prachtige branche!
Frans van Rooij
Vereniging Professionele Frituurders en
Nederlands Frituurcentrum