Corona gooide lange tijd roet in het eten, maar dit voorjaar organiseert ProFri weer regionale ledenbijeenkomsten. De vakvereniging werd regelmatig gevraagd om deze bijeenkomsten weer op te starten, want ondernemers hebben veel te bespreken.
De regionale ledenvergaderingen van ProFri vinden plaats bij ondernemers in de zaak. Aanwezigen kunnen dan ook een kijkje nemen in de keuken van de gastheer. Daarna gaan de leden met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen die professionele frituurders bezighouden. Uiteraard komen ook de actuele onderwerpen aan de orde, zoals de stijgende inkoop- en energiekosten en het groeiend probleem van het vinden en binden van medewerkers.
Transitie ProFri
Tijdens de laatste jaarvergadering is de transitie van ProFri en het Nederlands Frituurcentrum gepresenteerd. Wat deze verandering concreet voor het lidmaatschap betekent, wordt tijdens de regionale bijeenkomsten verder toegelicht.
Agenda van mei
In mei staan vier regionale bijeenkomsten gepland. Leden kunnen zelf bepalen naar welke locatie ze komen. ProFri vraagt leden wel om zich vooraf aan te melden.
Maandag 2 mei 2022: Eetpaleis ’t Vosje, Mercuriusplein 86 in (5258 AW) Berlicum
Van 13.30 uur tot ± 16.30 uur (ontvangst vanaf 13.00 uur)
Dinsdag 3 mei 2022: Snackpoint De Passage, Oppers 55 in (8471 ZK) Wolvega
Van 10.00 uur tot ± 13.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)
Maandag 9 mei 2022: FrieteRia, Dommel 2 in (8253 PL) Dronten
Van 13.30 uur tot ± 16.30 uur (ontvangst vanaf 13.00 uur)
Dinsdag 10 mei 2022: Snacksalon De Schelp, Spireastraat 2 in (2371 NA) Roelofarendsveen
Van 10.00 uur tot ± 13.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)
Leden kunnen zich hier aanmelden voor één van deze bijeenkomsten