Oliehoorn lanceert Frituur Oersterk, Sterk en Basis

Nieuw!, Actueel |
17 dec 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Oliehoorn gaat met nieuwe oliën en vetten terug naar de basis van het frituurvak. Aan de vooravond van een nieuwjaar introduceert het bedrijf in Zwaag de drie mild geprijsde varianten Frituur Basis, Frituur Sterk en Frituur Oersterk.

Met zijn nieuwe lijn wil de sauzenspecialist de frituurmarkt opschudden. Met als filosofie: “De kunst van frituren, begint bij de juiste olie.” Oliehoorn licht toe: “Na uitgebreid onderzoek en diverse tests bij klanten, zijn we verheugd om een vernieuwd assortiment spijsolie, frituurolie en frituurvet te introduceren. Ons nieuwe assortiment is van hoogwaardige kwaliteit, maar nu met een scherpere prijsstelling.”

“Maximale levensduur”

De premium frituurolie van de nieuwe lijn is Frituur Oersterk. Deze olie op basis van raapolie en zonnebloemolie is volgens Oliehoorn “een uitgebalanceerde frituurolie voor optimaal frituren met hoogwaardige bakeigenschappen en een maximale levensduur”.

Sterk en Basis

Frituur Sterk is gericht op de professional die een voorkeur heeft voor bakken in frituurvet. Het is dan ook de enige van drie die, naast raapolie, het steviger palmolie bevat. Tot slot is er Frituurolie Basis, een mengsel van geraffineerde plantaardige oliën met onder meer raapolie. Oliehoorn: “Een zeer stabiel en kwalitatief product met uitstekende bakeigenschappen en een lange levensduur.”

De drie varianten zijn leverbaar in zowel bag-in-box als een Ekobox van 10 liter.

Meer informatie: Oliehoorn

Meer over