Frietmeester gaat op de franchisetoer. De ambachtelijke frietzaak is zeven jaar geleden geopend in een historisch pand in Deventer. Kernproduct is eigenhandig gesneden en voorgebakken friet met schil. Maar daarnaast voert Frietmeester een uitgebreid assortiment snacks en sauzen.
“Met een combinatie van uitstraling, authenticiteit en een diepe waardering voor klanten, weet Frietmeester zich te onderscheiden in de horeca,” aldus Frietmeester op de website van De Nationale Franchisegids. Ondernemers Erna Pas en Erik Vorderman wijzen op de vele fans die hun frietmekka heeft: dankzij hoge klantenscores gooide Frietmeester hoge ogen bij consumentenverkiezingen.
“Passie en innovatie”
“Bij Frietmeester draait alles om passie voor smaak en kwaliteit,” aldus de franchise-prospectus van de formule uit Deventer. “De franchiseformule van Frietmeester is gebouwd op drie pijlers: kwaliteit, passie en innovatie. Frietmeester is op zoek naar enthousiaste ondernemers die deze passie delen en zich willen aansluiten bij een bedrijf met bewezen succes. Onze franchiseformule draait om meer dan alleen ambachtelijke friet van topkwaliteit: het is een belevenis.”
Foto: promofoto Frietmeester