“Sorry, we zijn helemaal uitverkocht.” Frituur Las Frietas in het Vlaamse Zolder zette vorige week een friet met eetbaar bladgoud op het menu.
Na aandacht in de media, werd de zaak overlopen, aldus een mededeling op Facebook.
Juist omdat alles duurder wordt, wilden vader en zoon Tedesco, uitbaters van La Frietas, de gasten “een speciaal gevoel en een unieke ervaring” bieden.
Verwenmoment
“Een verwenmoment nu het allemaal wat moeilijker wordt,” zegt Marco Tedesco in de media over de introductie van de goudgekleurde frietmaaltijd. Voor €9,50 zette Las Frietas om deze reden het Frietje Bladgoud op het menu.
Huisgemaakte goulashsaus
De gouden frietmaaltijd bestaat uit een grote portie friet met een Grizzly (bereklauw), satékruiden en huisgemaakte goulashsaus. Het frietgerecht wordt vervolgens bekleed met bladgoud. “Omdat alles duur is, wilden we toch iets speciaals doen,” aldus Tedesco. “Niemand heeft zoiets.”