Jeroen Bot: “Onze klanten zijn onze ambassadeurs”
Als je klanten zeggen dat ze met alle plezier op de Horecava willen staan om te vertellen over hun ervaring met ‘de beste bakwand allertijden’, dan kun je spreken over tevreden klanten. Precies, klanten in meervoud, want het zijn er meer dan één. Dat De Bakwandenfabriek zegt dat ze hoogwaardige RVS maatwerk oplossingen leveren voor de horecakeuken is natuurlijk fantastisch, maar als je hun klanten erover hoort, kunnen we er niet meer omheen. Dit is de toekomst.
Het is dan ook niet verrassend dat de reacties die het bedrijf krijgt lovend zijn. Eigenaar Jeroen Bot is al jaren dé expert in RVS horeca-installaties en ontwikkelde in de loop der jaren een unieke bakwand. Waarom uniek? Jeroen denkt namelijk mee, vanaf de eerste stap die hij in jouw keuken zet. Hij ziet, voelt en bedenkt vrijwel in één oogopslag hoe het beter kan. Want, eerlijk is eerlijk, dat is in de meeste horecakeukens het geval. Beter betekent efficiënter, makkelijker, hygiënischer en… zuiniger.
Van 9 tot en met 12 januari vind je De Bakwandenfabriek op de Horecava in hal 2 standnummer 2.315.
Meer bakcapaciteit
“Jeroen, laat mij anders op jouw stand staan in de RAI. Een betere verkoper vind je niet!” Hier spreekt een tevreden klant van De Bakwandenfabriek die sinds een jaar met de maatwerk oplossing aan het werk is. “Onze bakcapaciteit is aanzienlijk verhoogd en we werken veel efficiënter, sneller en schoner. Maar wat pas echt een eyeopener was, de daling in ons gasverbruik. Sinds we met deze bakwand werken verbruiken we in onze keuken ruim 60% minder gas. Bizar toch?!”
Zicht op besparen
Als we van andere cafetaria’s ongeveer hetzelfde horen, zien we dat de trend gezet is. Angst om te investeren maakt plaats voor zicht op besparen. Zicht op de toekomst en vooral zin om te ondernemen. Jeroen Bot maakt het dagelijks mee: “Ondernemers blijven ondernemers, in welke tijd je ook leeft. Dat mensen voorzichtig zijn in onzekere tijden is niet verkeerd, maar de wereld staat ook niet stil. Mijn zaak heb ik, ondanks de niet al te beste tijd, ook een onwijze boost gegeven. Vanuit Bot RVS Horeca-installaties heb ik De Bakwandenfabriek in het leven geroepen. Ik weet gewoon dat dit een goed idee is, dat de techniek zo goed uitgedacht is, dat het gewoon werkt in de praktijk. En het mooie is, het werkt ook echt. Snel en goed. Veel beter dan voorheen! Mijn klanten zijn oprecht blij en ik ook.”
Hoog rendement bakwand
Besparen op energie staat momenteel op nummer één bij de horecaondernemers die een offerte aanvragen bij De Bakwandenfabriek. Niet dat zij staan te springen om te investeren, nee zeker niet. Maar toch, als zij horen dat collega-ondernemers meer dan 50% besparen op gas door een bakwand van De Bakwandenfabriek, dan gebeurt er iets. Het gaat kriebelen. Zal het dan echt? Ja, het succesverhaal van de eigen ontwikkelde bakwand, door de technisch onderlegde specialist van Bot RVS, is een feit. Besparen blijkt een feit, maar ook het gemak en de professionaliteit spelen een grote rol bij de aanschaf van een nieuwe, hoog rendement bakwand.
Schoonmaken is een fluitje van een cent
Je geen zorgen hoeven maken over uitval of overbelasting van je elektra-aansluiting, geen onnodig warmteverlies, schoonmaken is bijna een fluitje van een cent en ga zo maar door. Naast de kwaliteiten die de bakwand uit Bodegraven kenmerken, is er het advies van Jeroen zelf. Horecaliefhebber in hart en nieren. Goed moet ook echt goed zijn. Voor minder gaat Jeroen niet. En ondervind je een hapering in je horeca-installatie, dan staat hij paraat voor zijn klanten.
Klanten zijn razend enthousiast
Zo wist Jeroen cafetaria Krommekamp in Harderwijk te overtuigen om een slimme investering te doen in de keuken met een compleet nieuwe bakwand. En met succes. Stadsgenoot Kwalitaria Drielanden denkt er net zo over en merkte dat de vakbekwaamheid van Jeroen niet ophield bij alleen het plaatsen van de RVS opstelling. Het advies om alle hoeken en gaten goed te isoleren heeft, samen met de installatie van de nieuwe bakwand, een vermindering van maar liefst 60% aan gas als resultaat. Ook In het Utrechtse Hoogland is de eigenaar van Café Restaurant Toetje razend enthousiast nu hij merkt hoeveel het vervangen van zijn oude bakwand door De Bakwandenfabriek hem dagelijks oplevert.
Kunnen vertrouwen op duurzamer werken
Nieuwsgierigheid van horeca-eigenaren is vaak de trigger, merken Jeroen en zijn partner Annemiek. Met hun team zijn zij er klaar voor en willen niets liever dan een samenwerking aangaan om horecabedrijven efficiënter en duurzamer te laten werken. Niet zomaar iets verkopen en daarmee basta, nee. Je vertrouwt elkaar en zoekt samen naar de beste oplossing. Samen staan zij als een blok achter het concept van De Bakwandenfabriek. Open en eerlijk. Van 9 tot en met 12 januari vind je hen in stand 02.315 op Horecava in RAI Amsterdam. Mocht je niet in de gelegenheid zijn dan kun je altijd een mail sturen of een belletje geven om contact met hen op te nemen voor meer informatie, advies op jouw locatie of een bezoek aan het experience center in Bodegraven.