4 nieuwe smaakmakers van 100 jarige Remia

Nieuw!, Actueel |
9 jan 2025 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

In oktober van dit jaar bestaat Remia 100 jaar. Tijdens de Horecava in Amsterdam trapt de jubilaris het feestjaar af met de introductie van 4 nieuwe smaakmakers.

Remia Fritessaus plantaardig 35%

Na het succes van de Fritessaus Plantaardig heeft Remia nu ook een Fritessaus 35% ontwikkeld, die extra romig is en geheel suikervrij. Een volle fritessaus, die zelfs een interessant alternatief voor mayonaise is. Net als de bestaande Fritessaus Plantaardig, is de 35% plant based, ei-vrij, glutenvrij en lactosevrij!

Remia Legendary Mayo Crushed Pepper

Een hartige mayonaise, vol van smaak, bereid met zwarte peper. Heerlijk op een burger, bij loaded fries, op een broodje of een (maaltijd)salade.

Gouda’s Glorie Spicy Andalouse Sauce

Een romige pikante saus, bereid met tomaten, ui en kruiden. Een heerlijke topping voor friet of kip-, rundvlees-, vis- én groentegerechten. Gluten- en lactosevrij.

Gouda’s Glorie Mayo Plantaardig

Speciaal voor verwerkers van Mayonaise hebben de Sausmeesters van Gouda’s Glorie Mayo Plantaardig ontwikkeld. Een zachte & romige mayo op basis van 70% raapzaadolie. Vol van smaak, zoals je van een mayo gewend bent! Gouda’s Glorie Mayo Plantaardig is bovendien helemaal van deze tijd en volledig geschikt voor een vegan dieet!

Klik hier voor meer informatie