Erotiek bij Just Eat: Womanizer via Thuisbezorgd?

Actueel |
4 oktober 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Just Eat Takeaway (JET) stapt in de sekspeeltjes. Zelf noemt het moederbedrijf van Thuisbezorgd het “de eerste stap naar een nieuwe categorie voor zelfzorg”. De stap van het Nederlandse bestelplatform past in een ontwikkeling richting een breed online warenhuis met zowel food als non-food.

Voor de sekspeeltjes werkt Just Eat Takeaway samen met de Lovehoney Group, “één van ’s werelds toonaangevende bedrijven in de seksuele wellnessindustrie”. De maaltijdplatforms van JET in Oostenrijk, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk zijn de eersten die het assortiment van Lovehoney Group tussen de maaltijden opnemen.

Online warenhuis

Het moederbedrijf van Thuisbezorgd ontwikkelt zich al langer richting een breder online warenhuis. Zo traden naast maaltijdbezorgers de laatste jaren veel supermarkten toe. Bovendien is al eerder met non-food geëxperimenteerd. De combinatie tussen maaltijden, snacks en erotische producten is overigens niet nieuw. In België bestaan sinds jaar en dag selfservice kiosken en automatieken met zowel food als erotische artikelen.

“Populaire Womanizer”

JET laat in een persbericht weten: “Via dit partnerschap zal Lovehoney Group een breed scala aan bestverkopende producten aanbieden, waaronder de populaire Womanizer, We-Vibe, Fifty Shades of Grey-reeksen, speelgoed, smeermiddelen, accessoires en geschenken.”

Bestellingen worden geleverd via het eigen bezorgnetwerk van JET. Er wordt een minimum leeftijd van 18 gehanteerd. Of en wanneer ook Thuisbezorgd in Nederland start met het aanbieden van erotische producten, is onbekend.

Foto: Just Eat Takeaway (JET)

Meer over