Bitterballen van Vlaamse feestzanger in de frituur

Trivia, Actueel |
3 oktober 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Nederland heeft frituurfenomeen Donnie, Vlaanderen heeft zijn succesvolle feestzanger Louis Flion. Flion promoot zijn nieuwe single Bitterballen Enne Meter Bier via tweeduizend frituurzaken bij onze zuiderburen. Dankzij een samenwerking met een grossier kunnen fans er De Ballen van Louis bestellen.

De geboren Bruggenaar Flion rijgt al ruim vijf jaar de hits aan elkaar in België. Zijn feestsongs dragen titels als Piep Poef Paf, Helemaal Koekoek, Turbulentie Omhoog Omlaag en Skinnydippen. Zijn nieuwe bitterballensong lanceerde de zanger tijdens de frituur- en horecabeurs Crazy Days in Affligem.

Wedstrijd in frietzaken

Aan de campagne via Vlaamse frietkotten is een wedstrijd verbonden. Hiermee kunnen fans een privéconcert van Flion winnen óf een fors aantal bitterballen. Fans kunnen meedoen door in de frituur een QR-code te scannen. Daarmee landen ze automatisch op een pagina waar ze enkele vragen moeten beantwoorden over Flions nieuwe après-ski single over bitterballen en bier. Hier kun je de nieuwe song beluisteren.

Foto: Louisflion.be