Kijkje bij collega’s: ProFri on Tour in november

Actueel |
27 september 2024 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten

Een kijkje in de keuken van een collega. Ontmoeting met de nieuwe ProFri-voorzitter Alide van Toor. Van gedachten wisselen over dingen die jou als vakfriturist bezighouden. In november gaat ProFri op tournee langs cafetaria’s in Tiel, Son en Breugel, Appelscha, Wezep, Medemblik en Roelofarendsveen.

Noord, zuid, oost, west. Alle regio’s komen aan bod tijdens de najaarstoer voor leden van jouw vakvereniging. De bijeenkomsten zijn gepland op maandagen en dinsdagen, omdat dit de populairste sluitingsdagen in de branche zijn.

“Hoe doe jij dat dan?”

Het programma van alle bijeenkomsten bij cafetaria’s in den lande is steeds grofweg hetzelfde. Van 10.00 tot 10.30 uur is de ontvangst, gevolgd door een kijkje in de keuken bij een collega. De ervaring leert dat zulke bedrijfsrondleidingen geanimeerd en leerzaam zijn. “Hoe pak jij dit dan aan? Hoe doe jij dat? Ik los dat zo op. Hoe ga jij daarmee om?” Ja, van vragen aan en antwoorden van directe collega’s leer je het meest.

Energie? Verpakkingen?

Verder wordt van gedachten gewisseld over onderwerpen als de Snackwet (waardoor gemeenten nieuwe snackbars kunnen tegenhouden), de (verdere) gevolgen van de verpakkings-regelgeving, de energietransitie én de stijgende energiekosten en mogelijke subsidies.

Wat is jouw brutomarge?

Een belangrijk onderwerp wordt verder gevormd door stijgende kosten en dalende marges. Ook wordt van gedachten gewisseld over de toegevoegde waarde van de keurmerken Goed Gefrituurd en Met Goud Bekroond. En alles wat verder ter tafel komt en jij zelf nog kwijt wilt.

Verder heeft het Nederlands Frituurcentrum voor alle aanwezigen nog een verrassing in petto. De eindtijd is 15.00 uur en vanzelfsprekend wordt er voor lunch gezorgd.

Dit zijn de data bij collega-cafetaria’s:

Maandag 4 november: Tiel bij Big Bread Kitchen Westroijen.
Dinsdag 5 november: Son en Breugel bij Restaria De Smickel.
Maandag 11 november: Appelscha bij Family Appelscha.
Dinsdag 12 november: Wezep bij Snacksalon Het Middelpunt.
Maandag 18 november: Medemblik bij Cafetaria De Steiger.
Dinsdag 19 november: Roelofarendsveen bij Snacksalon De Schelp.

Graag even aanmelden

In verband met de voorbereidingen wel graag even aanmelden via onderstaande link!

Aanmeldformulier ProFri on Tour in november

Via het opgegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging en houden we je op de hoogte van de ProFri-ledendag. Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor de leden.

NB: De regiotour van ProFri is dit jaar uitgebreider dan andere jaren. Hiervoor is gekozen omdat het jaarlijkse Frituurwereld Event in 2024 is komen te vervallen. Foto: archief vakvereniging ProFri.