Bekroonde Grillbikkel als herfstspecialiteit bij Kwalitaria

Actueel |
24 september 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De Grillbikkel van snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen zet een volgende stap in zijn bestaan. De grillworst met kaas die De Schelp met een regionale slager ontwikkelde, pronkt dit najaar als specialiteit in de herfstcampagne van ’s lands grootste formule Kwalitaria.

De snack van 110 gram uit de koker van ondernemers Joyce en Marcel Norder van De Schelp wordt door de 140 Kwalitaria’s onder de aandacht gebracht als herfstmenu met friet maar ook als het broodje van het seizoen.

Met mosterdsaus

De menuspecial bevat naast plakjes grillworst ook friet, rucola en mosterdsaus. Ook als herfstbroodje is de Grillbikkel bij Kwalitaria als najaarsspecial te koop met mosterdsaus. Eerder dit jaar namen de groothandels Bidfood, Horesca en Foods.nl de grillworst met kaas al op in hun assortiment. Groothandel Hanos verkoopt de snack alleen in zijn vestiging in Heerlen.

Grillbikkel bekroond

In mei kreeg de Grillbikkel het predicaat Met Goud Bekroond van de keurmeesters van het Nederlands Frituurcentrum. Mede door deze certificering kwam er de nodige publiciteit op gang. Zelf blijft De Schelp zijn snack volop in de schijnwerpers zetten. Zo was hij onderdeel van de lokale zogenaamde ‘kermis vreetbak’ tijdens de kermis in Roelofarendsveen eerder deze maand. Ook heeft deze gouden lekkernij een eigen website.

Foto: FFC, Kwalitaria

Meer over