Van Geloven introduceert ultieme mix van populaire kaassnacks

Nieuw!, Actueel |
16 september 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Van Geloven kondigt met trots de lancering aan van Kaas Borrelmaatjes, een innovatieve snackmix die belooft de borrelervaring naar een hoger niveau te tillen. De nieuwe Kaas Borrelmaatjes zullen officieel worden gelanceerd tijdens de horecavakbeurs GastVrij Rotterdam.

Kaas Borrelmaatjes is een samengestelde mix van vier populaire kaassnacks, elk met hun eigen unieke smaakprofiel. Deze Grootse mini mix omvat een Mini Nacho Cheese bite van Mora, een Mini Kaaskroket van De Bourgondiër, een Mini Kaassoufflé van Souflesse en een Mini Chili Cheese Nugget van Mora. Met deze mix kunnen gasten genieten van de diversiteit en rijke smaken van verschillende topmerken in één handig borrelgarnituur.

Uniforme bereidingstijd

Deze nieuwe borrelmix is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan elke gelegenheid, maar speelt ook in op de groeiende vraag naar mini-snacks en kaassnacks. Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar variatie en hebben plezier in het delen van snacks met anderen. De Kaas Borrelmaatjes sluiten goed aan op deze behoefte. Daarnaast combineert deze snack ook gemak met premium kwaliteit, met de uniforme bereidingstijd van slechts 3 minuten in de friteuse (bevroren).

Al bij de groothandel

Deze unieke mix van kaassnacks zal breed gepresenteerd worden op GastVrij Rotterdam, maar de Kaas Borrelmaatjes zijn nu al verkrijgbaar bij groothandels en zijn ideaal voor horecagelegenheden die hun gasten een unieke borrelervaring willen bieden.

Meer over