Van trouw medewerkster in een van de eerste vestigingen van Big Bread Kitchen naar het hoofdkantoor en nu zelfstandig onderneemster van een eigen vestiging. Deze stappen zette Joyce den Hartog. Achttien jaar werkte ze voor de formule in Tiel, nu heeft ze als franchiser haar eigen BB Kitchen in Lienden.
“Joyce’s toewijding en jarenlange ervaring binnen de organisatie zijn een garantie voor de kwaliteit en de klantvriendelijkheid waar Big Bread Kitchen om bekend staat,” aldus BB Kitchen in een persbericht. Met de nieuwe vestiging in het dorp in de Betuwe staat de teller nu op 35 zaken. Voor een aantal andere locaties is de formule naarstig op zoek naar ondernemers.
“Thuisgevoel”
“Wat deze BB Kitchen extra bijzonder maakt, zijn de ruime opzet en de bijzondere lichtinval. Er hangen ook grote afbeeldingen van historisch Lienden in de zaak, zodat de inwoners van het dorp zich onmiddellijk bij binnenkomst helemaal thuis voelen. Lienden heeft er een smakelijke hotspot bij,” aldus Big Bread Kitchen.
“Ook gericht op lunch”
Big Bread Kitchen voert in Lienden een uitgebreid assortiment belegde broodjes, burgers, salades en diverse maaltijden. Met een frisse en moderne uitstraling, richt de formule zich niet alleen op frituur- en snackgerechten, maar ook nadrukkelijk op de lunch en tussendoor-momenten.
Foto’s: Big Bread Kitchen